10 Şubat 2018 Cumartesi 17:40
Hakkari’de okullar arası halk oyanları il birinciliği sonuçlandı

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2017-2018 yılı okullar arası halk oyunları yarışması il birinciliği sonuçlandı.

Hakkari yeni spor salonunda yapılan il ve ilçelerden 18 okulun katıldığı halk oyunları il birinciliği yarışması oldukça çekişmeli geçti. Sabah saatlerinde başlayan yarışmalarda 10 hakem ve 7 jüri üyesi görev yaptı. Heyecanlı anların yaşandığı yarışma sonucunda yıldızlar düzenlemeli dalda Çukurca Köprülü Mükerrem Akhanlı Yatılı Bölge Okulu birinci, gençler düzenlemeli kategorisinde Hakkari Sümbül Anadolu Lisesi birinci, minikler kategorisinde Yüksekova Hamit Kesici Ortaokulu birinci, yıldızlar düzenlemesiz kategorisinde Hakkari Sermaye Piyasası Kurulu Ortaokulu birinci, gençler düzenlemesiz kategorisinde Hakkari Mesleki Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.

Dereceye giren okulların ödülleri Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ve kurum amirleri tarafından verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.