• Haberler
  • Ağrı
  • HASTANE ÇALIŞANLARINA İLETİŞİM VE EMPATİ EĞİTİMİ

HASTANE ÇALIŞANLARINA İLETİŞİM VE EMPATİ EĞİTİMİ

 

 

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü Hasta Hakları İl Koordinatörlüğü tarafından Devlet Hastanesi'nde görev yapan şirket çalışanlarına "İletişim ve Empati" eğitimi verildi.

 

Sağlık Müdürlüğü salonunda düzenlenen eğitime, Hasta Hakları İl Koordinatörü Emine Yalın Balcı, Devlet Hastanesi'nde görev yapan Psikolog Nuran Yardımcı, Devlet Hastanesi Hasta Hakları Birim Sorumlusu Hülya Şahin ve hastanede görev yapan şirket çalışanları ile güvenlik görevlileri katıldı. Emine Yalın Balcı, katılımcılara hasta haklarının tarihçesi ile ilgili bilgiler aktardıktan sonra, Nuran Yardımcı, Ağrı Devlet Hastanesi'nde görev yapan şirket çalışanlarına, hasta ve hasta yakınlarına nasıl davranmaları konusunda önemli bilgiler aktardı.

 

 

Düzenlenen iletişim ve empati eğitiminden sonra basına bir açıklama yapan Hasta Hakları İl Koordinatörü Emine Yalın Balcı, "Yapmış olduğumuz bu tür eğitimlerimizi sürdüreceğiz. En büyük amacımız hastanelerimize ve sağlık kuruluşlarımıza gelen hasta ve hasta yakınlarımıza iletişimde de en iyi hizmeti vermek ve vatandaşlarımızı memnun bir şekilde sağlık kuruluşlarımızdan ayrılmalarını sağlamaktır. Bunu sağlamak için bu tür eğitimlerimize hız vererek bütün sağlık çalışanlarımızı iletişim ve empati konusunda bilgilendireceğiz" diye konuştu.

Ağrı'da Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme