11 Ağustos 2015 Salı 19:44
Iğdır-Doğubayazıt karayolundaki operasyon

IĞDIR  - Iğdır-Doğubayazıt karayolundaki operasyonda, ilk belirlemelere göre 5 terörist öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde Iğdır-Doğubayazıt karayolunun 25. kilometresinde bir grup terör örgütü mensubu olduğu yönünde görüntü alan güvenlik güçleri, karayolunu Iğdır'ın Erhacı ile Doğubayazıt'ın Karabulak köylerinden itibaren ulaşıma kapattı.

Bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatan güvenlik güçleri, bir süre sonra teröristlerle sıcak temas sağladı. Yaşanan çatışma sonrası teröristlerin kaçtığı bölgeler helikopterle ateş altına alınırken, ilk belirlemelere göre 5 terörist öldürüldü.

Operasyonun sona ermesiyle ulaşıma açılan karayolu, bu kez Ağrı Dağı eteklerindeki Korhan Yaylası'ndan Suveren köyü yakınlarına inen bir grup terör örgütü mensubu tarafından kapatıldı.

Yoldan geçen bir tırı durduran teröristler, sürücüsünü indirdikleri tırı ateşe verdikten sonra bölgeden uzaklaştı. Olay yerine giden güvenlik güçleri, kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 11.08.2015 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.