25 Nisan 2015 Cumartesi 00:12
Iğdır'da konferans düzenlendi

Iğdır'da lise öğrencilerine, Ermenilerin yaptığı katliamlar konusunda konferans verildi.

Aras Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin Toplantı Salonunda, Eğitimci Yazar Metin Yıldırım tarafından verilen konferansa, çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Yıldırım, Türk Milleti'nin tarih boyunca soykırım yapmadığını söyledi.

Ermeniler'in "sözde soykırımı" anlatmak için 100'den fazla kitap yazdığını belirten Yıldırım, şunları ifade etti:

"Ermeniler '1.5 milyon insan öldü' diyorlar. Nerede bu insanlar. Yan yana gömseniz kilometreler eder. Nerede toplu mezarlar. Ama Ermeniler'in yaptığı katliamın toplu mezarı Türkiye'nin her yerinde var. Ermenilerin 1915-1920 yıllarında yaptığı katliamın aynısını, torunları 1992 yılında Hocalı'da yaptı. Şimdiyse Ermeniler yalanlarla insanları uyutuyor. Ermeniler yalanlarla çocuklarını yetiştiriyor. Onların her biri Türk düşmanı olarak yetişiyor. Bizler ise çocuklarımıza yaratandan ötürü insan sevgisi aşılıyoruz, hiçbir zaman kin ve nefreti öğretmiyoruz. Geleceğimiz olan siz gençler bu gerçekleri görün ve bilin. Kendinizi çok iyi yetiştirin ki Ermeni diasporasının yalanlarına cevap verebilesiniz."

Yıldırım, daha sonra katılımcılara yazdığı romanlar hakkında bilgi verdi.

Son Güncelleme: 25.04.2015 00:13
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.