08 Şubat 2018 Perşembe 09:00
İş adamlarına altın madalya berat

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na 12 bin TL bağışlayan iş adamları Kemal Çağlar ve Turgut Bindik’e altın madalya ve berat gönderildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı tarafından gönderilen altın madalya ve berat, Iğdır Valisi Enver Ünlü tarafından iş adamları Kemal Çağlar ve Turgut Bindik’e verildi.

İş adamlarını ziyaret eden Iğdır Valisi Enver Ünlü, “Kemal Çağlar ve Turgut Bindik, “Zeytin Dalı Harekatı” için katkıda bulanmak istediler. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına 12 bin TL tutarında bağışta bulundular. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’da bu vatansever iş adamlarımıza takdim edilmek üzere bu madalya ve Berat’ı gönderdi. Iğdır Valisi olarak bu değerli iş adamlarımızı onurlu ve güzel davranışlarından dolayı tebrik ediyor, bu işe vesile olmaktan gurur duyuyoruz. Devletimiz, Türk Silahlı Kuvvetimizin bütün eksiklerini maddi anlamda tamamlıyor ama, manevi destek, dua ve anlamlı katkı Mehmetçiklerimize ayrıca bir moral motivasyon sağlıyor. Afrin Zeytin Dalı operasyonunu yöneten, sevk ve idare eden komutanlarımız başta olmaz üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Emniyet mensuplarımıza başarılar diliyoruz. Dualarımız onlarla” dedi.

İş adamı Kemal Çağlar ise, “Zeytin Dalı operasyonu başladığı zaman Afrin’de çarpışan askerlerimiz, ülke ve vatan için ne yapabilirim diye düşünüyordum. Asker ve vatanımız var olduğu sürece bizde varız. Askerlik yaşı geçtiği için arkadaşımla beraber maddi katkıda bulunmak istedik. Bu katkının devamının gelmesi ve Türkiye geneline yayılmasını düşünerek yaptık. Allah Mehmetçiğimize zeval vermesin” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.