01 Ocak 2018 Pazartesi 16:16
İstanbul'da Korkutan Patlama! Kazı Sırasında Patladı

İstanbul Sefaköy'de iş makinesinin yaptığı kazı çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Patlamanın etkisiyle 4 katlı bir bina ve bir araçta yangın çıkarken, alevler metrelerce yükseğe çıktı.

İstanbul Küçükçekmece Dinar Sokakta yapılan kazı sırasında doğalgaz borusu patladı. Patlamayla birlikte alevler metrelerce yükseğe çıktı. Vatandaşların panik yaşadığı patlamada, 1 araç yanarken 4 katlı bir binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. İGDAŞ ekiplerinin gazı kesmesiyle yangın kontrol altına alınırken, itfaiye ekipleri yanan araçta ve çevrede soğutma çalışması yaptı.

Öte yandan bina içinde bulunan vatandaşlar çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarılırken vatandaşların yaşadığı panik anları da kameralara yansıdı. Olayda şans eseri yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi.

Patlamanın olduğu yerde çalışmalarına devam eden ekiplerin incelemesi sürüyor.

Son Güncelleme: 07.02.2019 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.