Kara Kalem Resimlerle Mehmetçik

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Doğu ve Güneydoğu'da bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarındaki önemli kareler, kara kalem resimlerle ölümsüzleştirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Doğu ve Güneydoğu'da bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarındaki önemli kareler, kara kalem resimlerle ölümsüzleştirildi. Kara kalem resim sergisi Anıtkabir'de izleyenlerin beğenisine sunuldu.

Sergideki kara kalem resimler, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların düzenlendiği Diyarbakır'ın Sur, Mardin'in Nusaybin, Şırnak ve Hakkari'nin Yüksekova ilçelerindeki önemli anları resmediyor. Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin bir binada tuzaklanmış patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 1yaralanan Adıyaman Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanı Binbaşı Necmettin Tetik halen tedavi görüyor. Binbaşı Tetik'in, operasyonlar sırasında bir çocuğun elini öperken çekilen fotoğrafı Jandarma Dergisi'nin şubat ayı sayısında kapak olarak olarak kullanılmıştı. Bu fotoğraf da kara kalem resim sergisinde ölümsüzleşti.

Ağrı'da Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme