14 Ağustos 2015 Cuma 19:04
AK Parti'nin 14. kuruluş yıl dönümü

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, AK Parti'nin 14. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Uçum, mesajında, Türkiye toplumunun, milli egemenliği hakim kılma mücadelesinde 14 yıl önce bugün çok önemli bir adım atarak bağrından Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Partiyi çıkardığını belirtti.

AK Parti ile son 14 yılda Türkiye milletinin inşasının hazırlığı çerçevesinde büyük bir atılım yaşandığını kaydeden Uçum, mesajında şunlara yer verdi:

"Türkiye toplumunun bileşenleri olan Türkler, Kürtler, Müslümanlar, muhafazakarlar, modernistler yani bütün inanç, dil, etnik ve coğrafi kimlikler eşit unsurlar olarak Türkiye milletinin oluşum sürecinde kurucu özneler haline geldi. Türkiye milleti bir bileşkedir ve Türkiye toplumundaki çeşitliliğin birliğini temsil ediyor. AK Parti bu birliğin siyasi harcını oluşturuyor. Bir tek AK Parti Türkiye milletinin bütün bileşenlerini ve bütün ülkeyi kapsayan sosyolojiye ve yaklaşıma sahiptir. Bir tek AK Parti Türkiye'nin demokratik bütünlüğü üzerinden Türkiye'yi geleceğe güçlü bir biçimde taşıma vizyonuna sahiptir. Ülkemizin merkezi siyasi aktörü olan ve demokrasi koalisyonunun esasını oluşturan AK Parti'nin 14. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Türkiye'nin ezilen halkların ve tüm mazlum milletlerin sesi olarak küresel seviyede lider bir güç olma mücadelesinin taşıyıcılığını büyük bir kararlılıkla yapan AK Partimize başarılar diliyorum.''

Son Güncelleme: 14.08.2015 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.