21 Ağustos 2015 Cuma 02:30
Ardahan'da terör protestosu

ARDAHAN - Ardahan'da sivil toplum kuruluşlarına üye bir grup vatandaş, yaşanan terör olaylarını protesto etti.

Kent merkezindeki Şehir Stadyumu önünde toplanan grup, araçlarına astıkları Türk bayraklarıyla konvoy halinde Merkez Camisi'ne kadar gitti.

Daha sonra Milli Egemenli Parkı'nda toplanan grup, çeşitli sloganlar atarak, şehitler için Kur'an-ı Kerim ve dua okudu.  

Burada grup adına açıklama yapan Ercan Ürker, artık terörün bitmesini istediklerini belirterek, bugün Ardahan'da tek yürek olarak terör örgütü PKK'ya tepkilerini dile getirmek için toplandıklarını kaydetti.

 Ülker, "Türkiye son üç haftadır hemen her gün yeni bir terör saldırısıyla güne uyanıyor. Memleket evlatları hain pusularda, kalleş tuzaklarda can veriyor. Anaların gözünden yaş, babaların yüreğinden hüzün, çocukların yüzünden acı eksik olmuyor. Elleri kınalı gönderilen yiğitler, al bayrağa sarılarak dönüyor. Şehitlerimizin acısı, milletimizin yüreğine adeta bir kor olup düşüyor. Yaşanan son olaylar ırkçı bölücü terör örgütünün iğrenç yüzünü bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır. Eşkıyadan özgürlük savaşçısı yaratmak isteyenler bir kez daha yanılmıştır" diye konuştu.

Grup açıklamanın ardından dağıldı.

Son Güncelleme: 21.08.2015 02:31
Anahtar Kelimeler:
Ardahanda Terör Protestosu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.