01 Ağustos 2015 Cumartesi 16:38
Dernek Başkanı Ucun'dan terör olaylarına tepki

Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Ucun, ülkede son zamanlarda artan terör olaylarına tepki gösterdi.

Uçan, yaptığı yazılı açıklamada, ülkede ve bölgede son zamanlarda yaşanan terör olaylarının toplumu derinden üzdüğünü belirtti.

Hiçbir ideoloji, parti ve davanın insan sağlığının üstünde olmadığını bildiren Ucun, şunları kaydetti:

"En kötü barış, en iyi savaştan daha hayırlıdır. Bu amaçla yapılmak istenen kardeş kavgasına kimsenin düşürülemeyeceğini unutmamak gerekir. Halkımız 1980 yılları öncesi ve sonrasında bu tuzağa düşmedi bundan sonrada düşmeyecek. Bizler Hazreti Peygamberin ümmeti olarak, ırkçılığa ve bizi bölmek isteyen içeriden ve dışarıdan hain odaklara asla müsamaha göstermeyeceğiz. Bütün vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya, aklıselime davet ediyorum. Terör olaylarında hayatını kaybeden polis, asker ve sivil vatandaşlarımıza Allah rahmet etsin. İlçemiz Handere köyü mevkisinde terör saldırısında hayatını kaybeden ve dün toprağa verdiğimiz, demiryolları işçi çavuşu Necdet İnanç abimize Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Allah bir daha böyle acılar göstermesin."

 

Son Güncelleme: 01.08.2015 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.