15 Aralık 2015 Salı 13:41
Okul servis aracı sürücülerine eğitim semineri

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde Taşımalı Eğitim kapsamında taşıma hizmeti vermekte olan okul servis aracı sürücülerine seminer verildi.

Sürücülere, Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliği, Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği ve Karayolları Trafik Yönetmeliği çerçevesinde altı saatlik eğitim semineri verildi.

Sarıkamış Turizm Otelcilik Meslek Lisesi toplantı salonunda verilen seminerde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yılmaz, okul servis araçlarının çocukların can güvenliği açısından önemine değinerek,” Araçlarda görevli personelin yaptıkları işin sorumluluğunun bilincinde olmaları açısından bu eğitim çok önemlidir. Sürücü arkadaşlarımız bu konuda duyarlı ve hassas davranmalarını önemle rica ediyoruz ”dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Atakan Karabağ da, servis aracı sürücülerine öğrenci taşıma uygulaması, idareci, öğrenci ve velilere karşı örnek oluşturacak davranış modelleri ile dikkat edilmesi gereken kurallar hakkında bilgi verdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Çağatay Koçyiğit ise trafikte uyulması gereken kuralları slayt gösterimi ile anlattı.

Son Güncelleme: 15.12.2015 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.