21 Ağustos 2015 Cuma 20:13
Sarıkamış Belediyesi makine parkı

Sarıkamış Belediyesi makine parkına yeni alınan 2 hafriyat kamyonu hizmete girdi.

Devlet Malzeme Ofisi'nden alınan 20 metreküp kapasiteli 2 hafriyat kamyonu, belediye garajındaki makine parkında yerini aldı.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy yaptığı açıklamada, makine parkındaki eski araçların tamamının hizmet dışı bırakıldığını, yeni alınan araçlarla güçlü bir makine parkına sahip olduklarını söyledi.

Kent merkezindeki alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları için donanımlı bir makine parkı olması gerektiğini belirten Toksoy, "Son bir yıl içinde çöp kamyonundan vidanjörüne, ekskavatörden silindir makinesine kadar birçok aracı, gerek hibe yoluyla, gerekse belediyenin imkanlarıyla aldık. Yine ufak tefek eksiklerimiz var, onları da kısa sürede halledeceğiz. Alınan bu yeni araçlarla hem iş yapma kapasitemiz arttı hem de eski araçlara sıkça ödenen tamir parasından kurtarmış olduk. İnşallah yeni alınan araçlarla ilçemize çok iyi hizmetlerimiz olacak" diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.08.2015 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.