04 Kasım 2015 Çarşamba 12:13
Sarıkamış Kaymakamı Karaman spor tesislerini

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yapımı devam eden spor tesislerini inceledi.

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından finanse edilen, Sarıkamış Kaymakamlığı'nın yapımını üstlendiği spor tesislerini inceleyen Kaymakam Karaman, kapalı ve açık futbol sahaları, antrenman sahası, tenis kortu ve sosyal tesisleri gezerek, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

İncelemelerin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Karaman, ilçe için spor turizminin önemli olduğunu söyledi.

Tesislerin tamamlanmasıyla spor aktivitelerinin artacağını ifade eden Karaman, şöyle konuştu:

"Ekonomik açıdan bölge daha da gelişecek. Sarıkamış bundan sonra yalnızca kış turizmiyle değil, doğa, spor ve inanç turizmiyle de adını duyuracak. Özellikle yaz döneminde yüksek rakımda nefes açmak, futbol, voleybol, basketbol, tenis ve trekking sporu ile ilgilenenlerin ilk adresi olacak. Serhat Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen bu proje tamamlandığında ilçemiz futbol kulüplerinin kamp tercihleri arasında ilk sıralarda yer alacak."

Son Güncelleme: 04.11.2015 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.