05 Eylül 2015 Cumartesi 20:11
Tenis Turnuvası başladı

  Sarıkamış 4. Tenis Turnuvası yapılan açılış müsabakalarıyla başladı.

Tenis Antrenörleri Ömer Kurtuluş ve Levent Tanyeri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen turnuvaya 15 yaş üstü 25 kişi katıldı. 

Turnuvanın düzenleyicilerinden Kurtuluş, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerin tenis sporunun bölgede yaygınlaşması açısından önem taşıdığını belirtti. 

Sarıkamış’ta yaz sporlarının alt yapısını oluşturmak için yaklaşık 5 yıldır çalışma yaptıklarını dile getiren Kurtuluş, şunları söyledi:

"Tenisin kısa sürede benimsenip yaygınlaşması bizleri sevindiriyor. Bunun için Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde her yıl kurslar açılıyor. Çocuklarımızın büyük ilgisini çekiyor. Amacımız antrenör arkadaşlarımızla birlikte kort tenisinde ulusal ve uluslararası yarışmalarda mücadele edecek sporcu yetiştirmek. Bu manada geleneksel hale getirdiğimiz turnuvayı gelecek yıllarda daha geniş kapsamlı yapmayı hedefliyoruz."

Müsabakaların Sarıkamış Tenis Kortunda yapıldığı turnuva, 3 gün sürecek. 

Tenis Turnuvası başladı

Tenis Turnuvası başladı

Tenis Turnuvası başladı

Son Güncelleme: 05.09.2015 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.