12 Şubat 2018 Pazartesi 14:14
Başkan Coşkun Altun Hayvan Pazarı'nı Ziyaret Etti

Seçildiği günden itibaren yaptığı ve hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Başkan Altun, Hayvan Pazarı’nda vatandaşlar bir araya geldi.

Kars’ın Selim İlçesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Coşkun Altun, her sabah mesaiye başlamadan önce esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Coşkun Altun’un bugünkü durağı Hayvan Pazarı oldu. Altun, geldiği hayvan pazarında üreticilerle sohbet etti. Hayvancılığı konuştu.

Vatandaşların alış-verişlerinde de aracı olan Başkan Coşkun Altun, hayvancılığın Selim ve Kars’ın en büyük geçim kaynaklarından birisi olduğunu söyledi.

Üreticilerin sorunlarını da dinleyen Başkan Altun, “Üretici arkadaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledik. Yeni açacağımız kapalı Hayvan Borsamız hakkında bilgiler verdik. Hedefimiz Selim’i gölgenin en iyi yapmak, bunun için çalışıyoruz” dedi.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, belediye geçmeden önce yine tek tek esnafı dolaşarak hayırlı işler dileklerinde bulundu. Altun, daha sonra belediyeye geçti. Belediye Başkanı Coşkun Altun’un vatandaşlar iç içe olması dikkat çekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.