30 Ocak 2018 Salı 13:43
Kars’ta 5 katlı binada çıkan yangın paniğe neden oldu

Kars’ta 5 katlı binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Binada mahsur kalan vatandaşlar ise polis ekiplerince tahliye edildi.

Kars Belediyesi’ne ait yaklaşık 4 itfaiyenin müdahale ettiği yangın uzun süre kontrol altına alınamadı. Polis yangına müdahale etmek için kurum ve kuruluşlar ile ilçe belediyelerin itfaiyelerini bölgeye gelmesini istedi.

Faikbey Caddesi üzerinde 5 katlı bir binada çıkan yangın vatandaşlara korkulu anlar yaşatırken, itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında bazı vatandaşlar yaşanan gecikmeye tepki gösterdi. Yaklaşık 1 saat süren yangın itfaiye ekiplerince yapılan çalışma sonrasında kontrol altına alındı. Yangında can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldi. Yangının neden çıktığı ise araştırılıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.