22 Şubat 2018 Perşembe 19:00
Recep Gürkan Atatürk Evi’ni gezdi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli’ndeki Atatürk Evi’ni ziyaret etti.

Kırklareli Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay açılan Atatürk Evi’ne yoğun ilgi devam ediyor. Bir ay içerisinde 27 bin 423 kişinin ziyaret ettiği Atatürk Evi’ni Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da gezdi.

Recep Gürkan’a, Belediye Başkan Yardımcısı Fettah Aygün eşlik ederken, Gürkan evin her odasını tek tek gezerek çalışanlardan bilgi aldı. Atatürk Evi anı defterini de imzalayan Gürkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na Atatürk’ün doğduğu evin bir örneğini Kırklareli’ne kazandırdığı için teşekkür etti.

Gürkan anı defterine “Sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu değerli başkanım; Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin kurtarıcısı Ulu Önder Atatürk’ün doğduğu evin bir örneğini güzel ilimiz Kırklareli’ne kazandırmış olmanız her türlü takdirin üzerindedir. Sizi ve çalışma arkadaşlarınızı kutluyor, Edirne halkının en derin sevgi ve saygılarını sunuyorum’’ yazdı.

Son Güncelleme: 08.02.2019 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.