02 Haziran 2016 Perşembe 16:43
'Çalgı Çengi 2' Geliyor.

Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı "Çalgı Çengi" nin 5 yıl aradan sonra devam filmi çekiliyor. "Çalgı Çengi 2 :Allah'ım Sana Geliyorum" Ocak 2017'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmin çekimleri ise Temmuz ayında başlayacak.

"Çalgı Çengi" filmi, sinema salonlarında toplam 59 bin 736 kişinin izlemesine karşın çok büyük beğeni toplamıştı. Filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural-Murat Cemcir ikilisi, daha sonra çektikleri "Düğün Dernek" (6 milyon 980 bin seyirci) ve "Düğün Dernek 2 Sünnet" (6 milyon 69 bin seyirci) filmleriyle gişede büyük başarı elde ettiler.

"Düğün Dernek" filmleriyle rekor izleyiciye ulaşan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı "Çalgı Çengi 2: Allah'ım Sana Geliyorum" filminin yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir oturacak. Filmin, teaser afişi de izleyiciye sunuldu.

FİLMİN KONUSU

Altı yıl önce bulaştıkları mafya tarafından, resmi düğün şarkıcılığı görevi icra ettirilen Salih ve Gürkan, yeni maceralar yaşar. Sevdiği kızla evlenmek için mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan'a, bunu gerçekleştirmeleri için tek bir şart sunulur. Gittikleri bir düğündeki nikah memurunu kaçırmaları emredilen ikilinin başına, hiç beklenmedik ve birbirinden ilginç olaylar gelecektir.

Son Güncelleme: 02.06.2016 16:43
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.