04 Ağustos 2015 Salı 18:46
Çiftçioğlu L Koltuklar Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Bu dar zamanı daha keyifli hale getirmeniz için pek çok firma özel tasarım ve yapıda ürünler tasarlıyor. Bu ürünler içerisinde ise en çok tercih edilen L koltuk ve köşe takımları oldu. Evlenen genç çiftler ve evini yenileyen insanlar genellikle bu ürünü satın almaya özen gösteriyor.

Bu ürüne olan ilginin en önemli sebebi kısıtlı ya da dar mekanlar da rahatlıkla kullanılması ve dar ve kısıtlı alanları daha kullanışlı ve verimli kullanılmasına olanak sağlamasından kaynaklanıyor. Günümüzde tasarlanan evlere bakıldığında genel olarak mutfak ve yatak odaları geniş iken oturma odası ya da salonun daha kısıtlı olduğunu görüyoruz. Bu yüzden iç mimarlar, dekoratörler, evin dekorasyonu ile ilgilenen insanlar son yıllarda L koltuk ya da köşe takımları kullanıyor ev ve iş dekorasyonlarında.

2015 yılında bu ürüne olan ilginin artmasından dolayı pek çok mobilya firması köşe takımı ve L koltuk üretmeye başladı. Ürünü üreten firmaların artması ve tüketiciye yüzerce hatta binlerce ürün seçeneğinin sunulmasından dolayı tüketiciler ürün seçerken ve satın alırken büyük kararsızlıklar yaşıyor. Geçen yıllarda daha çok ofis ve bürolarda kullanılan koltuk ve köşe takımlarının evlerin salonlarına oturma odalarına girmesiyle tasarımda, renklerde ve kullanım amacındaki değişiklik göze çarpıyor.

Geçen yıllarda daha çok siyah, gri, beyaz, kahve lacivert renklerinde üretilen koltuk ve köşe takımları be sene renk olarak çok canlı ve cıvıl cıvıl olması dikkat çekiyor. Bahar renkleri olarak adlandırılan pembe, mor, yeşil, kırmızı ve turuncu 2015 mobilya sezonunda sık sık kullanılmış. Bu canlı ve ışıl ışıl renklerin kullanılmasından dolayı L koltuk ve köşe takımını daha çok yazlıkçılar ve yaz temasında evini tasarlayanlar kullanmış.  Geçen yıllarda karşımıza daha düz ve klasik tarzda çıkan koltuk ve köşe takımlarında bazı küçük ama dikkat çekecek detaylara neredeyse her koltuk takımı üreticisi yer vermiş. En sık kullanılan detay hiç kuşkusuz zıt renklerin bir arada kullanıldığı köşe takımları olmuş.

Daha çok renk olarak siyah – beyaz, kırmızı – siyah ve yeşil – mavi renkler bir arada kullanılmış. Köşe takımların da büyük düğmelere, fermuarlara koltukların kırlentlerinde ise el işi ayrıntıya sık sık yer vermiş mobilya tasarımcıları.

L koltuk 2015 fiyatları nelerdir?

Geçen sezonlara göre daha çok ilgi gören L koltuklar ve köşe takımları bu sezon iç mimarlar ve ev dekore eden insanlar tarafından yoğun ilgi gördü. İnsanların bu ilgisi fark eden girişimci mobilya üreticileri bu alanda tüketiciye yüzlerce hatta binlerce ürün seçeneği sunuyor. Ürünlerin tarzı ve fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için http://www.ciftcioglumobilya.net/ bu web sitesini ziyaret edebilir, fikir sahibi olabilirsiniz.

L koltuk modelleri ve L koltuk satın alırken nelere dikkat etmelisiniz?

İnsanların en çok tercih ettiği mobilyalar arasında başta gelen köşe takımları oldukça renkli ve farklı tarzda tasarlanan L koltuk ve köşe takımı satın alırken öncelikle evinize uyum sağlayacak model ve renk almaya özen gösterin.

Evinizin yapısı ile duvar rengiyle ve salonun büyüklüğüne uygun takımlar satın alın. Olabildiğince az detaya ve klasik renkten tasarlanmış modeller almak akıllıca olacaktır. Alacağınız köşe takımı ya da L koltukta el işi, düğme ve fermuar detaylarının olmasına özen gösterin, çünkü bu sezon dikkat çeken ayrıntılar bunlar ve sizde salonunuzda mutlaka kullanın.

 

Son Güncelleme: 01.09.2016 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.