06 Haziran 2016 Pazartesi 13:18
İlk Gösterim Thy Uçaklarında

Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminin uçak içi ilk gösterimi Türk Hava Yolları (THY) ekranlarında yolcularıyla buluştu.

THY yolcularına sunulan özel ayrıcalıkla "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" filmi, diğer küresel havayolu şirketlerinin uçak içi gösteriminden bir ay önce ilk kez THY uçuşlarında gösterime girdi.

THY'nin sponsor olduğu 25 Mart'ta vizyona giren film, tüm dünyada gişe rekorları kırmış, filmin en çarpıcı sahnelerinden birinde Türk Hava Yolları'nın Boeing 777 model uçağı arka plan olarak kullanılmıştı. THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, "Yolcularımıza "'Batman v Superman: Adaletin Şafağı" filmini uçak içi ekranlarında izletme imkânını sunan ilk hava yolu olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu özel gösterim ile markamızın yolcularımıza sunmuş olduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha eklemiş olduk." dedi.

Son Güncelleme: 06.06.2016 13:33
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.