11 Haziran 2016 Cumartesi 12:38
Paco Peńa Flamencura Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı'nın (İKSEV) düzenlediği 30. Uluslararası İzmir Festivali, 14 Haziran 2016 Salı günü saat 21.30'da Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda yapılacak "Paco Peńa Flamencura" gösterisi ile devam edecek.

Özgünlüğü ve yeniliği bünyesinde barındıran efsanevi gitarist, besteci, oyun yazarı, yapımcı ve sanatsal akıl hocası olarak klasik İspanyol sanat formu algısını değiştiren Paco Peńa, 26 yıl sonra tekrar Uluslararası İzmir Festivali'ne geliyor. Eleştirmenlerin "Ölümlü insanları kaygılarından uzaklaştırabilecek kadar etkileyici bir virtüöz" olarak tanımladıkları Peńa ve her biri seçkin dansçılardan ve müzisyenlerden oluşan topluluğu, İspanya'nın tutku ve sıcaklığının, dansın ve müziğin büyüsüyle buluştuğu Flamencura projesi ile Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduracak izleyicilerini Flamenco felsefesinin derinliklerine götürmeyi vadediyor.

Son Güncelleme: 11.06.2016 12:38
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.