26 Mayıs 2021 Çarşamba 23:54
Türk Kızılay kadın ekibi ile Ağrı Filistin için El Ele

Türk Kızılay kadın ekibi ile Ağrı Filistin için El ele...

Türk Kızılay kadın gönüllüleri Türkiye’nin dört bir köşesinde Filistin için bir araya geliyor! Filistinli yetim kardeşler için düzenlenecek kermesler ile elde edilecek olan gelirler, İsrail saldırılarıyla bir kez daha bayramını cehennem gibi yaşamak zorunda bırakılan yetim kardeşlerimize ulaştırılacak, yaralar sarılacak, yarınlara umutla bakılmaya devam edilecek.

Ağrı Kızılay kadınları da, Cuma günü saat 11.00-18.00 saatleri arası yapılacak kermesle Filistinli yetimlere destek olacaktır. Kadın gönüllülerin hazırlayıp satışını yapacakları pasta, kurabiye gibi ürünlerin gelirinin tamamı Filistin'de, Kudüs'te yetim ve öksüz çocuklarımıza ulaştırılacak. Sizleride yetimlere umut olmak için kermese bekliyoruz.

Son Güncelleme: 27.05.2021 00:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.