07 Şubat 2017 Salı 22:18
2017 Survivor İçin Merak Edilen Herşeyi Acun Ilıca Cevapladı

Survivor'ın merak edilenlerini Acun Ilıcalı cevapladı
Acun Ilıcalı, Survivor 2017 ile ilgili merak edilenleri yanıtladı. İşte Acun Ilıcalı'nın Survivor 2017 ile ilgili verdiği cevaplar...

Acun Ilıcalı, Survivor 2017 için merak edilenleri Survivor Panorama'da anlattı. Survivor Panorama'da Acun Ilıcalı, yaşananları ve Survivor 2017'nin yeni kurallarını anlattı. Survivor 2017'de ceza oyunları nasıl oynanacak, final ne zaman yapılacak, hepsi ve daha fazlasının yanıtı Acun Ilıcalı'nın açıklamalarıyla Survivor Panorama'da...

Ceza oyunları nasıl olacak?
Survivor 2017 yeni kuralları ile ekranlara geliyor. Survivor 2017'de bu yıl yer alacak 'ceza oyunu' ile ilgili detaylı bilgileri Acun Ilıcalı dile getirdi. Acun Ilıcalı henüz oynananmayan ceza ödülünün sonunda belki de kaybeden takımın bir süre barakasız yaşayabileceğini söyledi.

Survivor 2017 finali ne zaman yapılacak?
Sezona erken başlayan Survivor 2017'nin ne zaman final yapacağını Acun Ilıcalı Survivor Panorama'da açıkladı. Ramazan ayının da erken tarihlere denk gelmesinden dolayı Survivor 2017'nin 20 Haziran'da final yapılacağını açıkladı.

2017-survivor-icin-merak-edilen-herseyi-acun-ilica-cevapladi.jpg

'Beklediğim yağmur yağmadı'
Survivor 2017'de yarışmacıların zor şartlar altında mücadele ettiklerine dikkat çeken Acun Ilıcalı, henüz beklenen yağmurların yağmadığına dikkat çekti.

'Şimdiye kadar en zevk aldığım Survivor'
Acun Ilıcalı, Survivor 2017'nin diğer Survivor'lar arasında en zevk aldığı sezon olduğunu söyledi. Çok güçlü ve hırslı isimlerin yer aldığını söyleyen Acun Ilıcalı, çok hırslı ve kendini izleten isimlerin yer aldığını söyledi.

Seyircilerin ilgisi karşısında her yıl daha iyi bir prodüksüyon yapıldığını söyleyen Acun Ilıcalı dünyadaki en büyük prodüksüyonu yaptıklarını özellikler dile getirdi. 500 kişinin üzerinde bir ekiple çalışıldığını ifade eden Acun Ilıcalı, seyircilerin ilgisi olduğu sürece daha geniş çaplı olacağını söyledi.

Oyunlarda neden best off var?
Acun Ilıcalı yeni oyun sisteminin heyecanı ve yarışmacıların oyunlara olan hırslarını artırdığını söyledi. Eski sistemde yarışmacıların oyun bitti düşüncesine kapıldığını ancak yeni oyun sisteminde herşeyi tersine çevirebilecekleri için oyunların sonuna kadar mücadeleyi sürdürdüklerini söyledi.

Diskalifiye nasıl gerçekleşiyor?
Acun Ilıcalı, Survivor'da diskalifiye kararlarının nasıl alındığını dile getirdi. Yarışmacıların tartışmaları nedeniyle diskalifiye kararı alınmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, diskalifiye kararının uzun görüşmeler sonunda ciddi sorunların oluşabileceği endişesi olduğunda böyle bir karar alındığını belirtti.

Son Güncelleme: 07.02.2017 22:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.