08 Nisan 2016 Cuma 00:02
Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar, Sosyal Medyada Duygulu Bir Mesaj Paylaştı!

Komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile herkesi duygulandırdı. İşte Şahan’ın yaptığı paylaşım.. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya platformlarını en aktif şekilde kullanan ünlü isimlerin arasında yerini almıştı.

Gökbakar, yaptığı paylaşımlar ile duyarlılığını defalarca gözler önüne serdi. Ünlü komedyen, yaptığı paylaşımlarla hayranlarının takdirini bir kez daha göstermiş oldu.  Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabı üzerinden bu kez babası şehit olan bir çocuğun fotoğrafını paylaştı.

Aynı zamanda altına herkesin yüreğini sızlatan duygusal bir mesaj ekledi.  Ünlü komedyen mesajına; “Ah minik kuzum!!! İçim parçalanıyor... Şehit babasının arkasından ‘Baba’ diye bağırıyor…” ifadelerini kullanarak başladı.

Gökbakar, bu küçük çocukları babasız bırakanların en büyük acıları çekmesini diledi.  Mesajının devamında ise; “Allah yardımcın olsun minik adam... Bu ülkeye hizmet etmek için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan tüm güvenlik güçlerimizi Allah korusun! Tüm şehit Polis ve Askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum...' ifadelerini kullandı. ŞAHAN GÖKBAKAR KİMDİR? 22 Ekim 1980 yılında İzmir’de doğan Şahan Gökbakar, okul hayatına Ankara’da başladı ve ilk, orta, lise öğrenimini ODTÜ Koleji’nde tamamladı.

ODTÜ Koleji’nden 1997-1998 eğitim döneminde Sosyal Bilimler Bölümü’nü bitirdi. 1998 yılında bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü‘ne başladı ve bu bölümden 2002 yılında başarıyla mezun oldu. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne 350 kişi arasında ilk dörde girerek başladı ve bu bölümden 2002 yılında mezun oldu.

Şahan Gökbakar 8. yaş günün kutladığı gün bir trafik kazasında babasını kaybetmiştir. Mezuniyetinden sonra çeşitli işler deneyen Gökbakar bir süre sonra "Zıbın" isminde bir program hazırladı ve bu program 2003'ü 2004'e bağlayan yılbaşı gecesi TV 8'de yayınlandı.Zıbın programında çoğu Reklam ve olayları alaya alırken mizah ve düşünceyi birleştirmişlerdir.

Trt kanalında hafta sonu yayınlanan "7. Gün" programında beş hafta sunuculuk yaptı. Ardından Zoka isimli gizli kamera  programının sunuculuğunu ve oyunculuğunu yapmaya başladı ve 13 bölüm devam ettirdi.  TV8 kanalında "Dikkat Şahan Çıkabilir" adlı  bir antimedya-skeç şov hazırladı ve bir sezonu 15 bölüm ile geride bıraktı.

 22.02.2008 tarihinde vizyona giren ve Dikkat Şahan Çıkabilir programındaki tiplemelerden biri olan Recep İvedik filmi Türk sinema tarihinde en fazla izlenen filmlerden biri olmuştur. 13 Şubat 2009'de Recep İvedik 2, 12 Subat 2010'da Recep İvedik 3'ü, 2014'te Recep İvedik 4 ve ardından Recep İvedik 5' ile Türkiye'de sinema dünyasında büyük bir çıkış yakalamıştır...

Son Güncelleme: 08.04.2016 00:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.