05 Ocak 2016 Salı 19:20
2015 Yılı Faaliyet Raporu

Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV) 2015 yılı faaliyet raporuna göre, ilçede ihtiyaç sahibi ailelere birçok alanda yaklaşık 4,5 milyon lira tutarında yardım yapıldığını bildirdi.

Yosunkaya,  Arguvan Kaymakamlığı SYDV tarafından 2015 yılı içerisinde toplam 2 bin 825 kişiye, gerek merkezi gerekse vakıf kaynaklarıyla 4 milyon 357 bin 693,31 lira tutarında yardımda bulunulduğunu aktardı. 

Geçen yıl ihtiyaç sahibi vatandaşlara barınmadan sağlığa, eğitimden gıdaya kadar pek çok alanda yardımlar yapıldığını dile getiren Yosunkaya, "Devletimizin imkanlarını vatandaşlarımızla buluşturma noktasında üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. SYDV olarak vatandaşlarımıza sunmuş olduğumuz yardım hizmetleri 2016 yılında da artarak devam edecektir" dedi.

Birçok vatandaşın yardıma muhtaç olduğu halde mağduriyetlerini söyleyemediklerini belirten Yosunkaya, "Mahalle gezilerimiz onları yerinde görme imkanı sundu. Devlet olarak bizim vatandaşımızın ayağına gitmemiz gerekir. Devletin tüm imkanları dahilide yardımlara devam edilecektir" diye konuştu. 

Yosunkaya, geçen yıl ilçede ihtiyaç sahiplerine 10 prefabrik ev sağladıklarına da sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 05.01.2016 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.