13 Eylül 2015 Pazar 16:46
AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "1. Olağan Kongre'den itibaren görev aldığım Merkez Karar ve Yönetim Kuruluna bir kez daha girmek benim için büyük onurdur" dedi.

Çalık, AK Parti'nin bir erdemliler hareketi olduğunu belirtti.

Erdemliler hareketinin kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere kuruluştan itibaren var olan bütün kuruculara teşekkür ettiğini dile getiren Çalık, "Bu erdemliler hareketinin rotasını milletimiz çizmiştir" diye konuştu.

AK Parti'nin rotasının aynı olduğunu kaydeden Çalık, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, cumartesi günkü büyük kongremizde bir kez daha bin 353 delegemizin oyunu alarak tekrar Genel Başkan seçilmiştir" ifadesini kullandı.

Çalık, şöyle devam etti:

"Birinci Olağan Kongre'den itibaren görev aldığım Merkez Karar ve Yönetim Kuruluna bir kez daha girmek benim için büyük onurdur. Milletimize hizmet yolunda çıkmış olduğumuz bu hareket, milletimizin her dem takdirini kazanmıştır. Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. Bu zor dönemin üstesinden yine AK Parti gelecektir. Terörle mücadele edecek, Türkiye'ye kardeşliği, sevgiyi, barışı ve hoşgörüyü tesis edecek yegane parti AK Parti'dir."

Çalık, sorumluluklarının ve yüklerinin ağır olduğunu belirterek, "Yüce Rabbim yardımcımız olsun. Milletimizin duası, desteği her zaman bizimle olsun istiyoruz" dedi.

MKYK'de çok önemli değişiklik olduğuna işaret eden Çalık, MKYK'nin yeni katılanlar ve 2001'den itibaren bu hareketin içinde olan önemli isimlerle çok güçlendiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Allah'ın izniyle 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlere çok güçlü bir yönetimle gireceğiz. Başta partimizin en üst yönetim organı Merkez Karar ve Yönetim Kurulu olmak üzere teşkilatımızın her kademesinin 1 Kasım'a hazır olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim. 1 Kasım'da hedefimiz AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesidir. Siyasi, ekonomik ve demokratik istikrarın devamıdır." 

Son Güncelleme: 13.09.2015 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.