09 Nisan 2016 Cumartesi 10:33
Arguvan Kaymakamı Yosunkaya, Yol Kontrollerini İnceledi

Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Cem Eroğlu ile jandarma ekiplerinin yol kontrollerini inceledi.

İlçe kırsal kesiminde yapılan kontrolleri incelemek için jandarma ekiplerinin yanına gelen Yosunkaya, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Jandarma ekipleriyle sohbet eden Yosunkaya, ayrıca kontroller sırasında durdurulan araçlardaki vatandaşlarla da görüştü.

Kaymakam Yosunkaya, vatandaşların yapılan kontrolleri memnuniyetle karşılayarak, ekiplere yardımcı olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, vatandaşlara ve jandarma ekiplerine kolaylıklar diledi.

Arguvan Jandarma Komutanı Üsteğmen Cem Eroğlu da ilçe sınırlarında denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini belirterek, ekiplerin, durdurdukları araçlarda sürücülerin evrak ve kimliklerini incelediğini, gerekli görülün durumlarda üst araması yaptıklarını anlattı.

İncelemede, vatandaşlarla Kaymakamlık tarafından getirilen kek ikram edildi.

 

Son Güncelleme: 09.04.2016 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.