01 Ocak 2016 Cuma 20:49
Belediyesince Fidanlık Oluşturuldu

 Yeşilyurt Belediyesi tarafından fidanlık oluşturuldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ile Tepeköy Mahallesi'ndeki 25 dönümlük fidanlık alanında incelemelerde bulundu.

Polat, fidanlıkta farklı ağaç türlerini yetiştireceklerini belirterek, ilçeyi daha güzel görüntüye kavuşturmak için yeşil alanı arttırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Burada yetiştirilecek ıhlamur, fıstık çamı, akça ağaç, karaağaç, diş budak, poşetli çam ve abelya poşetli ağaç türlerini mevsimin elverdiği zamanlarda park alanlarına, cami ve okul bahçelerine, refüjlere ve yol kenarlarına dikeceklerini belirten Polat, "Mevsimlik çiçeklerle ilçemizin çehresi daha farklı bir görüntüye kavuşacak. Yeşilyurt'un adına yakışan yeşil bir görüntünün ilçe genelinde daha fazla yer almasını hedefliyoruz. 2016'da yeşili fazla, ağaçlandırmada sınıf atlayan bir ilçe görüntüsüne ulaşmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediyesince Fidanlık Oluşturuldu

Belediyesince Fidanlık Oluşturuldu

Son Güncelleme: 01.01.2016 20:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.