08 Eylül 2015 Salı 20:23
Büyükşehir Belediyesi Arapgir'de asfalt çalışması yürütüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesinin Arapgir ilçesinde asfalt çalışması yürüttüğü bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 30 kilometre uzunluğundaki Bostancık, Günyüzü ve Boğazlı grup yolunda bakım, onarım ve yama çalışmaları tamamlandı, yolda asfalt serimine başlandı.

Belediye ekipleri, Arapgir Çobanlı Mahallesi'nde de çalışma yürütüyor. Ekipler, iki kilometrelik yolda asfalt serme, sıkıştırma işi yapıyor.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Büyükşehir Belediyesinin büyük işlere imza attığını belirterek, Arapgir tarihinde bu denli kapsamlı bir yol çalışmasının yürütülmediğini ifade etti.

Arapgir'in büyük vadilerin arasında bir ilçe olduğuna değinen Cömertoğlu, "Bu yapıdaki bir yerde yol yapmak çok zor. Yolların standardının yükseltilmesine program dahilinde başlandı. Sahada şu anda 100'e yakın araç çalışıyor. Ciddi bir çalışma yürütülüyor. İyi ekipler ve çok uyumlu bir koordinasyon var. Arapgir'in yüksek kesimlerinin olduğu Bacalı, Deregezen, Esikli, Kılıçlı ve Kazanç Mahallelerinin tamamının yolu yapılacak" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 08.09.2015 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.