20 Ağustos 2015 Perşembe 11:51
Büyükşehir Belediyesinden ailelere eğitim hizmeti

MALATYA- Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Aile Danışma ve Destek Merkezinin (MADEM), ailelere eğitim hizmeti vermeye devam ettiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Büyükşehir Belediyesince kurulan MADEM, Abdullah Gül Parkı'ndaki ofisinde 3,5 yılda 10 bini aşkın kişiye ulaştı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı MADEM, bireysel danışmanlık hizmetleri ve aile seminerleri veriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, toplumun temelinin aile olduğunu kaydederek, "Mutlu aile, mutlu toplum demek. Büyükşehir Belediyesi olarak fiziki hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetlerini de önemsiyoruz. Ailenin korunması ve güçlenmesi toplumumuzun geleceği için de büyük önem arz ediyor. Bu amaçla 2012 yılında hizmete sunduğumuz Aile Danışma ve Destek Merkezimiz, başarılı çalışmalar ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

MADEM'in hizmete girdiği günden bu yana bini aşkın bireysel görüşme yaparak danışmanlık hizmeti verdiğini belirten Çakır, "Malatya Barosu ile çalışan merkezimiz, sıkıntılı durumdaki kişilere hukuki destek sağlıyor. Gerek kadına şiddetin önlenmesi bağlamında, gerekse ailenin güçlendirilmesi bağlamında önemli çalışmalar yürütüyor" açıklamasında bulundu.

Çakır, MADEM'in bugüne kadar 600'ü aşkın seminer verdiğini kaydetti.

Son Güncelleme: 20.08.2015 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.