08 Ağustos 2015 Cumartesi 17:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit teğmenin annesine taziye telefonu

MALATYA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta terör örgütü PKK'nın, yol emniyeti alan askerlere yönelik saldırısında şehit edilen Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi'nin annesi Gafure Tanrıverdi ile telefonda görüştü. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, şehidin Malatya'daki baba evini ziyaret ederek, anne babasıyla kardeşlerine taziyelerini iletti, her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. 

Taziye ziyaretinde, Çalık'a, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da eşlik etti. 

Çalık, şehit annesi Gafure Tanrıverdi'yi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonla görüştürdü. Tanrıverdi, başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan Erdoğan'a teşekkür etti. 

Anne Tanrıverdi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çalık'ın ziyaretinden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini duymaktan mutluluk duyduğunu söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Her zaman yanınızda olacağım" dediğini belirten Tanrıverdi, "Ben de çok teşekkür ettim. Vatan uğuruna bir şehit verdim. Oğlum bir ay önce bahçeme iki fidan dikti. Çocuğumun o fidanlarıyla büyüyüp, fidanlarımla yaşamak, fidanlarımla gurur duymak istiyorum" diye konuştu. 

Piyade Teğmen Tanrıverdi, 30 Temmuz'da, izinden dönen askerlerin üs bölgelerine ulaşması için yol emniyetini sağladığı Şırnak'ta, PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşmüş, memleketi Malatya'da toprağa verilmişti. 

Son Güncelleme: 08.08.2015 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.