28 Ağustos 2015 Cuma 16:37
Darende Kaymakamı Türk'ten Başkan Eser'e ziyaret

MALATYA - Darende Kaymakamı Ali Türk, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser’i ziyaret etti.

Eser, makamındaki ziyarette Türk'ün Darende atanmasıyla ilçede yeni bir enerji oluştuğunu belirterek, yerel yönetim olarak gereken hassasiyet ve önemle birlikte çalışacaklarını söyledi.

Darende'nin tarihi değerleri, turistik ve kültürel özelliklerinin yanı sıra yetiştirdiği insan potansiyeliyle bir çekim merkezi olduğunu dile getiren Eser, ayrıca ilçenin Anadolu’daki inanç turizminin önemli durak noktalarının başında geldiğini vurguladı. Eser, "Darende için yeni hazırladığımız güzel projeler var. Enerji ve bilgi dolu Kaymakamımızla el ele omuz omuz vererek çalışarak ilçemizin her alanda ileri gitmesini sağlayacağız. Bilgi ve tecrübe paylaşımı ile ortak hareket edip güçlerimizi birleştirdiğimizde güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum" diye konuştu. 

Türk’e görevinde başarılar dileyen Eser; "Her zaman yanında ve destekçisi olacağımız Kaymakamımızla ortak paydamız Darende’dir" dedi.

Eser, Darende’nin doktor bir belediye başkanı tarafından yönetiliyor olmasının ilçe adına önemli bir avantaj olduğunu ifade ederek, beraberlik içerisinde çalışarak Darende’yi ileri götürme gayretini göstereceklerini belirtti.

Son Güncelleme: 28.08.2015 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.