03 Eylül 2015 Perşembe 21:06
Darende'ye DAP'tan  8 milyon lira yardım

Darende Belediyesinin Ruhsatlı Hayvan Pazarı Projesi ve kırsal mahallelerdeki sulama projelerine DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca 8 milyon 141 bin lira finansman desteği sağlandığı bildirildi.

Darende Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, Erzurum'da düzenlenen finansman protokolü imza törenine katıldı.

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, makamındaki imza töreninde yaptığı konuşmada, projelerin Darende'ye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Eser de Darende'ye güzel bir canlı hayvan pazarı ve mezbahane kazandırmayı hedefledikleri projenin desteklenmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Eser, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile hazırlattıkları Ilıca, Şendere, Mollauşağı, Gökçeören, Irmaklı, Hisarkale, Balaban, Akova, Kölükler Mahallelerindeki sulama projelerine de DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığından çok büyük bir destek sağlandığını kaydetti.

Son Güncelleme: 03.09.2015 21:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.