07 Ağustos 2015 Cuma 17:29
FKA ile TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğü arasında protokol

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) ile Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürlüğü arasındaki işbirliği protokolü yenilendi. 

TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, FKA ile TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğü arasındaki "Eğitim, Veri Paylaşımı ve Yayın Hazırlama İşbirliği" protokolü yenilendi. Protokol kapsamında ortak bir çalışma grubu kurulması kararlaştırıldı.

Çalışma grubu, ortak yayını hazırlayacak, kurumların ihtiyaç duyduğu alanlarda karşılıklı eğitimler verilmesini, veri ve bilgi paylaşımını koordine edecek. 

FKA tarafından düzenlenen eğitim ve seminerlere TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğü personellerinin de katılabilmesi ve ortak bir yayın hazırlanmasının kararlaştırıldığı protokol kapsamında ayrıca, TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğü tarafından FKA personeline yönelik "Resmi İstatistik Programı, TÜİK internet sayfasının ve veritabanlarının kullanımı, veri yayınlama takvimi" gibi konularda bilgilendirme seminerleri düzenlenecek.

Son Güncelleme: 07.08.2015 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.