04 Nisan 2015 Cumartesi 20:01
Gençler Okullararası Halk Oyunları Bölge Yarışması sonuçlandı

MALATYA  - Malatya'da düzenlenen Gençler Okullararası Halk Oyunları Bölge Yarışması sonuçlandı.

Atatürk Spor Salonu'ndaki yarışmada, yıldızlar, düzenlemesiz ve düzenlemeli dalda İzmir, Kırıkkale, Bitlis, Malatya, Diyarbakır, Van, Şırnak, Muş, Hakkari, Elazığ, Batman ve Bingöl'den gelen okul takımları yarıştı. 

Düzenlemeli dalda Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu takımı birinci, Van Vali Haydar bey Anadolu Lisesi takımı ikinci, Hakkari Sümbül Adadolu Lisesi takımı ise üçüncü oldu.

Düzenlemesiz dalda da Diyarbakır Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Yenişehir takımı birinci, Diyarbakır Halk Eğitim Merkezi Kocaköy takımı ikinci, Batman Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi takımı üçüncü oldu.

Dereceye giren takımlara kupalarını ve belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yardımcısı Ömer Dağdelen, Halk Oyunları Merkez Hakem Kurulu üyeleri Şükrü Üzümcü ve Kemal Deniz verdi.  

Yarışmada Bingöl Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu takımı, Diyarbakır Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Yenişehir takımı ve Diyarbakır Halk Eğitim Merkezi Kocaköy takımları, 27 Nisan'da Bolu'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılacak.

Son Güncelleme: 04.04.2015 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.