10 Temmuz 2015 Cuma 16:45
İftarlarını iptal edip ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundular

MALATYA - Ulaştırma Memur-Sen Malatya Şubesince her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı bu yıl iptal edildi. İftar için harcanan parayla ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi dağıtıldı.

Ulaştırma Memur Sen Malatya Şube Başkanı Mustafa Adak, AA muhabirine yaptığı açıklamaa, her yıl geleneksel olarak ramazan ayında üyelerine iftar yemeği verdiklerini belirtti.

Bu yıl sendika üyeleriyle istişare ederek, iftar yerine ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımda bulunmak için gıda paketi hazırladıklarını kaydeden Adak, ramazan ayının nefsi terbiye etmenin yanı sıra yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğunu anımsatarak, "Malatya'da bin üyemiz var. Üyelerimize tek tek mesaj çektik. Çevrelerindeki ihtiyaç sahiplerini belirlemelerini istedik. Üyelerimiz belirledikleri ihtiyaç sahibi insanlara yardım paketlerini teslim etti. 170 yardım paketini üyelerimiz ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti" dedi.

Adak, iftar programını iptal ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi hazırlamalarının herkes tarafından da olumlu karşılandığını dile getirdi. 

 

İftarlarını iptal edip ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundular

İftarlarını iptal edip ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundular

Son Güncelleme: 10.07.2015 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.