10 Temmuz 2015 Cuma 16:41
İstasyonda sahte para verince yakalandılar

MALATYA ( - Malatya’nın Darende ilçesinde, akaryakıt istasyonundan sahte parayla benzin alan 2 kişi jandarma ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Muş’tan İstanbul’a seyahat eden N.A. ve D.B. isimli 2 şahıs, Darende ilçe merkezindeki bir akaryakıt istasyonundan 100 liralık yakıt aldı. Bir süre sonra sahte para verdiklerini fark eden görevli pompacı, durumu jandarmaya bildirdi. 

Jandarma ekipleri, Kayseri istikametine giden aracı, Sivas'ın Gürün İlçe Jandarma ekiplerinin desteğiyle Gürün'de durdurarak arama yaptı. Araçta, bir çanta içerisinde 100 liralık banknotlar halinde toplam 7 bin 800 liralık sahte para ele geçirildi. 

Gözaltına alınan şüpheliler ifadelerinde, İstanbul’dan 2 bin lira karşılığında 10 bin lira sahte para aldıklarını belirtikleri öğrenildi.

İstasyonda sahte para verince yakalandılar

İstasyonda sahte para verince yakalandılar

İstasyonda sahte para verince yakalandılar

Son Güncelleme: 10.07.2015 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.