04 Ocak 2016 Pazartesi 15:59
Malatya İl Başkanı Kahtalı konuşma yaptı

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, kentteki bazı sorunların, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin katkılarıyla çözüme ulaşacağına inandıklarını söyledi. 

Kahtalı, AK Parti İl Teşkilatı'ndaki bütün kademelerin özveriyle çalıştığını belirtti. 

Dinamik bir yapıya sahip olduklarının altını çizen Kahtalı, "İki seçim geçirdik ve öncesinde ciddi bir maraton dönemini başarıyla atlattık. Allah bizlere 1 Kasım'da hiç yorgunluk göstermeden, büyük bir başarı elde ederek 315 bin 463 oy almayı nasip etti. Halkımıza bu vesileyle teşekkür ediyorum" dedi. 

Kahtalı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı görevine getirilen Tüfenkci ile ayrı bir gurur yaşadıklarını dile getirdi. 

Malatya'dan uzun bir aradan sonra bakan çıkarttıklarını vurgulayan Kahtalı, "

"Kenteki bazı sorunların, Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ile çözüleceğine inanıyoruz. İnşallah şehrimize yeni yatırımlar gelecek. Sayın Bakanımız teşkilatımızın kurucuları arasındadır. Malatya'nın sorunlarını çok yakından takip ediyor. Kendisinin girişimiyle 3. Organize Sanayi Bölgesi'nin 60 milyon lira olan kamulaştırma bedeli onaylandı."

Kahtalı, Malatya'nın sorunlarının çözümü noktasında başta Bakan Tüfenkci olmak üzere milletvekilleri ve tüm teşkilatın koordineli şekilde çalıştığını sözlerine ekledi. 

  

 

Son Güncelleme: 04.01.2016 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.