11 Eylül 2015 Cuma 17:45
Malatya'da muhtarlara yangın semineri verildi

 Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, Battalgazi ilçesi mahalle muhtarlarına yönelik yangın eğitim semineri verildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, itfaiye dairesi başkanlığının önceden belirlemiş olduğu program kapsamında yangın çeşitleri ve yangınlara müdahale yöntemleri ile ilgili olarak çeşitli eğitim seminerleri düzenleniyor.

Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda Battalgazi ilçesi mahalle muhtarlarına yönelik verilen yangın eğitim seminerinde Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Hanifi Acar, Malatya’nın büyükşehir statüsü kazanmasının ardından itfaiye dairesi başkanlığı olarak Malatya’nın geneline hizmet vermeye başladıklarını kaydetti.

Kent genelinde çok sayıda yangına müdahale ettiklerini dile getiren Acar, şunları kaydetti:

"Sadece itfaiye dairesi olarak başarı sağlamamız ve her mahalleye bir itfaiye teşkilatı kurmamızda mümkün değil ama başlatmış olduğumuz bu eğitim programlarla her mahallede gönüllü itfaiye ekibi oluşturmamız mümkün. Başkanımız Ahmet Çakır’ın talimatlarıyla çalışmalara başladık ve sizlerle el ele vererek bu sistemi oluşturacağız. Düzenlediğimiz bu eğitim programlarımız periyodik olarak devam edecektir." 

Son Güncelleme: 11.09.2015 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.