06 Ocak 2016 Çarşamba 13:23
Malatya'da Tekvando Gençler İl Şampiyonası

Malatya’da, Türkiye Tekvando Federasyonu’nun 2015-2016 yılı faaliyet programı kapsamında, Gençler Tekvando İl Seçmeleri yapıldı. 

Battalgazi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen il seçmelerine yüzden fazla sporcu katıldı.

Tekvando Malatya İl Temsilcisi Nurettin Uçar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’na katılacak sporcuları belirlemek amacıyla genç erkek ve bayanlarda il seçmeleri müsabakaları düzenlediklerini belirterek, "Burada dereceye giren kilolarında birinci olan sporcularımız 27-31 Ocak tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilecek Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil edecek. Akabinde burada birinci olan sporcular milli takıma gidecekler" diye konuştu.

Uçar, turnuvayla kilosunda birinci olanları, Malatya'yı en iyi şekilde temsil edecek sporcuları seçmeyi amaçladıklarını dile getirerek, "47 müsabaka yapıldı. Gençler çok güzel hazırlanmışlar. İnşallah sporcularımız kendi kulüplerini Malatya'mızı en iyi şekilde temsil edip milli takımlara giderler" dedi.

Müsabakalara yüzün üzerinde sporcunun katıldığını aktaran Uçar, "Sporcu katılımımız her geçen gün artıyor. Burada önemli olan Malatya'ya iyi bir ekip kazandırmak. Avrupa ve Dünya şampiyonları kazandırmak" ifadelerini kullandı.

Malatya'da Tekvando Gençler İl Şampiyonası

Malatya'da Tekvando Gençler İl Şampiyonası

Son Güncelleme: 06.01.2016 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.