06 Ağustos 2015 Perşembe 13:28
TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğü ve İŞKUR arasında protokol

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında işgücü istatistiklerinin üretimiyle ilgili iş birliği protokolü imzalandığı bildirildi.

TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, protokol kapsamında kurumların ürettiği işgücü istatistiklerinin Malatya'ya ilişkin verilerinin tutarlılığını sağlamak üzere, TÜİK Malatya Bölge Müdürlüğü ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü çalışanları arasından belirlenecek istatistik üretim süreci hakkında bilgi sahibi teknik personelin yer alacağı bir çalışma grubu kurulacak.

Çalışma grubu, bakanlık ve kurum tarafından üretilen işgücü istatistiklerinin veri derlemeden yayın aşamasına kadarki tüm süreçleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunacak. Yayınlanan veriler arasındaki tutarsızlığın nedenlerini tespit edecek ve il düzeyinde bu tutarsızlıkların giderilmesi için çalışma yürütecek.

Son Güncelleme: 06.08.2015 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.