21 Ekim 2015 Çarşamba 09:51
Üniversiteli gençler cami temizlediler

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Malatya Şubesi Üniversite Komisyonu üyesi üniversiteli gençler, Eski Otogar Camisi'nde temizlik yaptı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, AGD üyesi üniversiteli bir grup genç, Eski Otogar Camisi'nin camları, halıları, ışıklandırmaları ve duvarlarını temizledi. 

AGD İnönü Üniversitesi Başkanı Resul Kılıç, bütün gençlik teşkilatlarının böyle bir organizasyon ile çalışmalarını arzu ettiklerini belirtti. 

Derneklerinin Türkiye'nin ve İslam aleminin huzur ve refahını tesis edecek gençleri yetiştirmeye devam edeceğini kaydeden Kılıç, şöyle devam etti:

"Önce ahlak ve maneviyat düsturuyla tüm insanlık için sevgi ve kardeşlik ortamının meydana gelmesi için adeta yürümeye yeni başlayan çocukları yaşamlarının sonuna kadar islam terbiyesi ve kararlılığının depolanması ile Allah’ın emrinde bir Fetih Nesli yetiştirmektir. Bu münasebetle terbiye faaliyetlerimiz gereği her hafta Malatya’nın bir camisini temizliyoruz."

Son Güncelleme: 21.10.2015 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.