24 Nisan 2015 Cuma 23:59
Vali Kamçı'dan 2. Organize Sanayi Bölgesine ziyaret

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, 2. Organize Sanayi Bölgesininde (OSB) bulunan bazı kuruluşları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 2. OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Kolejini ziyaret eden Kamçı’yı, okul idarecileri ve öğrenciler çiçeklerle karşıladı. 

Marmara Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Zelyurt, Genel Müdür Utku Doğan, Okul Müdürü Abdulkadir Karaaslan ve öğretmenlerle bir süre görüşüp okul ve eğitim sitemi hakkında bilgiler alan Kamçı, bir sınıfta öğrencilerle de sohbet etti.

Kamçı, daha sonra, 2. OSB Müdürlüğü, TSE Malatya Ürün Belgelendirme Müdürlüğü ve Fırat Elektrik Dağıtım AŞ İl Müdürlüğünü de ziyaret ederek, yetkililerden brifing aldı.

Ziyaretlerde, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da bulundu. 

Son Güncelleme: 24.04.2015 23:59
Anahtar Kelimeler:
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.