20 Ekim 2015 Salı 19:28
Yeni Malatyaspor gelecekten umutlu ol

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek,  takımlarının haftalar ilerledikçe daha da iyi noktalara geleceğini belirtti. 

Gevrek,Giresunspor gibi zor bir deplasmandan 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ligdeki her maçın kendileri için önemli olduğunu dile getiren Gevrek, "Ligde son haftalarda istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi oynadık ve deplasmanda galip gelerek, önemli bir 3 puan aldık" dedi.

Sezon başından beri iyi bir takım olduklarını söylediklerini vurgulayan Gevrek, "Sezon başında bu takımı yaparken, bizi iyi temsil edecek futbolcuları kadromuza kattığımızı söylemiştik. Bu formayı iyi temsil edecek futbolcularla anlaştık. Bu noktada her zaman iyi bir takım olduğumuzu söylüyorduk. Bu takım haftalar ilerledikçe daha da iyi noktalara gelecektir" ifadelerini kullandı.

Futbolda bazen uyuşmazlıkların olabileceğini dile getiren Gevrek, şunları kaydetti:

"Futbolda bazı dönemlerde uyuşmazlıklar yaşanabiliyor. Biz de yaşadık. Yücel İldiz hocamızla yollarımızı ayırdık. Bu noktada isimli hoca yerine bize daha faydalı olacak isimlerin üzerinde durduk. Yönetim olarak İrfan Buz üzerinde karar kıldık. Giresunspor maçında da gördük ki isabetli bir karar vermişiz. Futbolcularımız öz güvenlerini yeniden kazanıp, zorlu bir deplasmandan galibiyetle döndüler. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızı aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Futbolcularımızın aldıkları galibiyetle bu ligde 'biz de varız' demeleri oldukça önemliydi."

Son Güncelleme: 20.10.2015 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.