05 Eylül 2015 Cumartesi 20:14
Yeni Malatyasporlu futbolcu Azad Filiz:

 PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Azad Filiz, zaman ilerledikçe daha iyi bir Yeni Malatyaspor izlettireceklerini söyledi.

Filiz, kulübün tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin üçüncü haftasında Alanyaspor karşısında ligdeki ilk galibiyetlerini almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Alanyaspor maçında ilk defa seyircileriyle buluştuklarını ve bu heyecanla sahada mücadele ettiklerini belirten Azad, "Maçın ilk yarısı dengeli geçti. Ligin ilk maçına göre daha derli toplu oynadık. Alanyaspor karşısında daha istekliydik. İyi oynadık, ikinci yarıda bulduğumuz gollerle de maçı kazandık. İyi bir galibiyet oldu. Maça iyi konsantre olduk ve sahadan üç puanla ayrıldık. Zaman ilerledikçe daha iyi bir Azad ve Yeni Malatyaspor izlettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Ligde her takımın birbirini yenebileceğini ifade eden Azad, ilerleyen haftalarda enteresan sonuçların alınabileceğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 05.09.2015 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.