15 Şubat 2018 Perşembe 14:21
11. Uluslararası Kısa Film Festivali başvuruları başladı

24-27 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan İnönü Üniversitesi 11. Uluslararası Kısa Film Festivali başvuruları başladı.

Festival, geçmiş etkinliklerini devam ettirirken yeni etkinliklerle de sinemaseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. İnönü Üniversitesi Uluslararası Kısa Film Festivali geçen yıl 10. yaşını kutlarken açık hava film gösterimleriyle, atölye çalışmalarıyla ve sinemaya ömrünü adamış ünlü simaların söyleşileriyle birlikte festivale katılanlara unutulmaz bir sinema hatırası yaşatmayı başardı. İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde İnönü Üniversitesi Sinema Topluluğunun ve İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesinin katkısıyla 24-27 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Sinemanın büyüsüne kapılan ama derdini kısa ama büyük puntolarla anlatmayı başaranların yolunun düştüğü filmler, gün geçtikçe daha fazla gelişirken İnönü Üniversitesi Uluslararası Kısa Film Festivaliyle birlikte kısa filme gönül vermiş yönetmenler bu yıl da ödüllendirilmeye devam edecek.

Son başvuru tarihi 15 Mart 2018 olan festival hakkında detaylı bilgi için http://inonu.edu.tr/festival ve festival@inonu.edu.tr adreslerinden da bilgi alınabileceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.