10 Şubat 2018 Cumartesi 11:20
Borçlarını ödemek için sattığı arabasının parasını kaybetti

Borçlarını ödemek için sattığı arabasının yaklaşık 4 Bin lira civarındaki parasını kaybetti. Parayı düşürdüğünden ya da çaldırdığından emin olamayan talihsiz adam, insanlık namına parayı bulan yada görenlerin geri getirmesini istiyor.

Malatya’da Emekli maaşıyla geçinen Arif Özgül(60) borçlarını ödemek için sattığı arabasının parasını kaybetti. Parayı göre ya da alanların vicdanlarına seslenen Özgül çok mağdur olduğunu belirterek, “ 5 Şubat’ta saat 13.00 sıralarında çarşı merkeze borçlarımı dağıtmak için çıktım. Cebimde poşet içerisinde bulunan paradan bir miktar para borçlarıma verdim geriye 4 bin TL civarında para vardı. Yeni Camii yanındaki tuvaletine gittim. Tuvalet içinde cebimde bulunan paranın olmadığını, kaybolmuş olduğunu gördüm ve gezdiğim yerlere tekrar baktım. Fakat paramı bulamadım. Ardından polise gittim. Bu paranın kaybolmasıyla çok mağdur oldum Allah rızası için geren ya da alanların getirmesini istiyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.