24 Ocak 2018 Çarşamba 14:59
Büyükşehir’den eğitim çalıştayı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki eğitim merkezlerinde görev yapan 39 öğretmene yönelik eğitim çalıştayı başlatıldı.

Kernek Külliyesi’nde düzenlenen eğitim çalıştayının açılış konuşmasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu yaptı.

Çalıştayın hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Mumcu, yaptıkları çalışmalardan dolayı tüm öğretmenlere teşekkür etti. Genel Sekreter Yardımcısı Mumcu, “Büyükşehir Belediyemizin Malatya genelinde faaliyet gösteren ve 5’i semt konaklarımızda olmak üzere toplam 10 eğitim merkezi bulunuyor. Merkezlerimizde bin 906 ortaokul öğrencisine etüt ve rehberlik, 116 lise mezununa üniversite hazırlık kursu hizmeti veriliyor. 192 minik öğrenci de Nezaket Okullarımıza devam ediyor. Bir yandan pozitif bilimler, bir yandan da rehberlik ve öğrencilere önderlik etme anlamında Değerler Eğitimimizle birlikte iki noktada çalışmaları özetleyebiliriz. İkisini de birbirinden değerli buluyoruz” diye konuştu.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay’ın da hazır bulunduğu açılış programının ardından çalıştay sunumlarına geçildi. Çalıştay, 26 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.