25 Ocak 2018 Perşembe 17:52
ESKKK Başkanı Evren’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Kurşunlu ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hulusi Levent ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ağaç Sanatkarları Esnaf Odası Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren’e ‘hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kurşunlu ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hulusi Levent, “İlimizin çok değerli bir kurumu olan Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Başkanı Ali Evren’e hayırlı olsun için geldik. Bu kuruluşlar önemli esnaf kuruluşudur. Çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten memnun olduklarını dile getiren Ali Evren ise, “Her zaman derneğimiz ile iyi bir diyalog içinde birlik ve beraber bir şekilde çalışmalarımıza destek veren Başkanımız Hulusi Levent’e ve Yönetim Kuruluna, uzun zamandır yol arkadaşı olarak bu meslekte beraber çalışmış olduğum Ağaç Sanatkarları Esnaf Odası üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.