30 Ocak 2018 Salı 18:19
Gürkan’dan Gazeteciler ve televizyoncular Cemiyeti’ne ziyaret

MALATYA(İHA) Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ne (MGTC) ziyaret. Gürkan ziyarette, yerel basının güçlendirilmesi noktasında bir fon oluşturulması gerektiğini vurguladı.

Battalgazi ilçesi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, tarafından MGTC’ye gerçekleştirilen ziyarette, Gürkan’ı MGTC Başkanı Kemal Deniz ile MGTC yönetimi karşıladı. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren MGTC Başkanı Kemal Deniz, “Sayın Başkanımız, Cemiyetimizi ziyaret ederek, gazeteci ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla sohbet etmek amacı ile aramızda bulunuyor. Biz kendileri ile zaman, zaman birlikte olup, Malatya’da basının, gazetecilerin, özellikle sahada çalışan muhabir arkadaşların, sorunlarını değerlendiriyoruz. Sağ olsun çok yakından takip ediyor kendileri bu konuyu” dedi.

“Toplumun duyu organları olarak değerlendiririz”

Cemiyet ziyaretinde değerlendirmelerde bulunan Başkan Gürkan ise yerel basının yaşatılması noktasında devletimizin bu konuda ileri ki aşamalarda bir fon oluşturması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Burada bulunmaktan ve ziyaretten etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Biz gazete ve basın kuruluşlarını, toplumun duyu organları olarak değerlendiririz. Toplumdaki hadiselerin, insanlara aktarılması, haberlerin topluma duyurulması noktasında hakikaten kamusal anlamda güzel bir görev ifa ediyorlar. Bu anlam da bütün, basında çalışan arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.